Gündem

Bakan Yerlikaya Huzur ve Seçim Güvenliği Toplantısı’na katıldı

AMASYA (İGFA) – Amasya ili genelinde 1 Haziran 2023 ile 15 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlara odaklanan Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik 2 operasyon gerçekleştirildiğini ve bu operasyonlar sonucunda 2 organize suç örgütünün çökertildiğini belirtti. Operasyonlar kapsamında 12 şüphelinin tutuklandığını ifade etti.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlara da değinen Bakan Yerlikaya, 95 operasyon düzenlendiğini ve bu operasyonlar sonucunda 825 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Gözaltına alınanların 70’inin tutuklandığını ve 20’sine adli kontrol kararı verildiğini aktardı.

Amasya’da gerçekleştirilen diğer operasyonlarda da önemli başarılar elde edildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 240 ruhsatsız silahın ele geçirildiğini ve 315 şahsın yakalandığını dile getirdi. Ayrıca, suç işleyen toplam 753 kişinin yakalandığını ve bu kişiler arasında hırsızlık, gasp, dolandırıcılık, kasten öldürme, cinsel suçlar ve diğer suçlar kapsamında 590 farklı suçtan şüphelilerin bulunduğunu paylaştı.

Son olarak, Bakan Yerlikaya, hukukun üstünlüğünü vurgulayarak, kamu düzenini bozmaya çalışan tüm yapılanmaların kökünün kazınacağını ve Amasya’da huzur ve güvenin sağlanması için kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.nması için yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ve vatandaşların güvenliğinin her şeyin önünde olduğunu ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -