Gündem

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan: “Leyle-i Kadirimiz mübarek olsun”

BURSA (İGFA) – Başkan Gürkan yazılı olarak yayınladığı mesajında; “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne inmeye başladığı ve bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek Kadir Gecemizin, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın artık son günlerine yaklaşıldığını belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Tutulan oruçlar, yapılan ibadetler ve yardımlarla, manevi iklimin en yoğun yaşandığı Ramazan ayı, içinde ‘Kadir Gecesi’ bulunmayan bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen bu gece ile zirveye ulaşarak, bir anlamda taçlanmış oluyor” dedi.

Ramazan Ayı’nın paylaşma ve kardeşlik ruhu içerisinde manevi duygularının en ulvi seviyeye çıktığı ay olduğuna dikkat çeken Başkan Davut Gürkan; “Bu manevi iklimi fırsat bilerek dargınlık ve kırgınlıkları bitirip, elimizi ve gönlümüzü herkese açarak kardeşliğimizin güçlenmesine katkı sağlamalıyız. Bu vesileyle mübarek Kadir Gecesi’nin İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allah’tan niyaz ediyor, Ramazan Bayramı’nın Bursamıza, ülkemize, İslam Alemi’ne ve insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum. Leyle-i Kadirimiz mübarek olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -