Spor

Hacılar Erciyesspor adım adım hedefe

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Yönetim kurulu ve teknik ekip, takımı daha da güçlendirmek amacıyla önemli transferlere imza atan Hacılar Erciyesspor, son olarak daha önce Anadolu Yıldızları, Kayseri Gençlerbirliği ve Argıncıkspor’da oynayan Berat Aydemir, Anadolu Yıldızları ve Argıncıkspor’dan Karahan Hamurcu, Kayseri spor altyapısında 7 sezon geçirdikten sonra Trend Gayrimenkulspor ve Mucurspor’da oynayan Buğra Kara ve son olarak Kayserispor’un alt yaş kategorilerinde oynayıp son olarak U19 Süper Ligi’nde 28 maçta forma giyerek profesyonel sözleşme imzalayan Tolun Orhun Akkaya ile anlaşma sağlandı.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, taraftarın desteğiyle sahalarda başarıyla yol alacaklarına inandığını belirterek, “Biz öncelikle büyük ve iyi bir aileyiz, akabinde de iyi bir takımız. İyi bir yönetim ekibimiz var. İyi birer alt takımlarımız var. Birbirimize olan desteğimiz çok önemli. Siz iyi olunca biz iyi oluyoruz. Biz iyi olunca da siz iyi oluyorsunuz. Çünkü biz biriz ve büyük bir aileyiz. Yeni transferlerimiz ve takımımıza başarılarla dolu bir sezon diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Özdoğan, taraftara seslenerek 18 Şubat Pazar günü saat 13:00’de Fevzi Mercan Stadyumu’nda Develispor ile yapılacak maça davet etti.

Yeni futbolcular ise Hacılar Erciyesspor’a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Sahada alnımızın teri ile mücadele edeceğiz ve takımımızın başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -